De steiger staat (video)

Woensdag, 22 maart 2023 – We kunnen weer een aantal mooie updates geven over de Westertoren en één daarvan betreft de bouw van de steiger. Wat een ding is het geworden en wat een mijlpaal hebben we hiermee behaald. De nodige uitdagingen zijn overwonnen om de steiger tot stand te laten komen en er is een hoop berekeningen op losgelaten om dit op goede wijze te realiseren.

En dat resulteert dan weer in een vrij imposant aangezicht voor de binnenstad, met zo’n enorm bouwwerk rondom de hoogste Amsterdamse kerktoren. Voor velen is het een bijzondere belevenis. Dit alles behoort nog maar tot de voorbereidende fase van het grote onderhoud dat nog gaat plaatsvinden, hetgeen waar het allemaal om te doen is!

We kunnen niet wachten om te starten aan de volgende fase, maar omdat elke fase zijn charme heeft, hebben wij een leuke video gemaakt waarin we het proces van de opbouw van de steiger een beetje beeldend maken. Ook leuk voor later, toch?

Wilt u reageren? Dat kan ook op één van onze social media kanalen, zoals Facebook, X, LinkedIn en Instagram of neem contact met ons op!

Meer weten? Neem contact op.

Ja, graag!

Meer nieuws