Nieuwe neon letters WBA

Woensdag 8 maart 2023 – Wist u dat het kantoor van Witte Bouw nu sinds kort al vanaf de Coentunnel te zien is? Echt waar, let er maar eens op. Maar houd ook zeker uw ogen op de weg!

Bij de prachtige nieuwe verdieping van ons kantoor kon onze gevelverlichting natuurlijk niet achterblijven. De letters vallen al op van verre en zijn een slagje groter dan de voormalige letters.

Wat wel een leuk weetje is: de oude gevelletters zijn in alle nauwkeurigheid genoveerd en komen in de nieuwe kantine te hangen als pronkstuk en eyecatcher. Dat zal een leuk effect geven en brengt toch een stukje sentiment met zich mee. Ze hebben per slot van rekening heel wat jaren de buitenkant van ons kantoor vertegenwoordigt.

Op de foto hieronder zien we hoe de nieuwe letters met de schaarhoogwerker op de nieuwe verdieping werden geplaatst.

Overigens, grappig genoeg denken veel mensen dat “WBA” staat voor Witte Bouw Amsterdam. Daar zit natuurlijk een kern van waarheid in, maar oorspronkelijk staat het voor Witte Bouw en Aannemersbedrijf. Ach ja, hoe het ook geïnterpreteerd wordt, die Witte Bouw-blauwe blokletters vallen in elk geval op.

Wilt u ook opvallen met een mooie gevel? Wij denken graag met u mee! Neem eens contact met ons op.

Meer weten? Neem contact op.

Ja, graag!

Meer nieuws