Nieuwbouw

Groeit uw bedrijfspand uit zijn jasje, maar heeft u slapeloze nachten bij het idee om te moeten verhuizen? Zoekt u mogelijkheden om uw huis of bedrijfspand te verduurzamen? Of wilt u meer ruimte in huis door bijvoorbeeld een dakopbouw of serre toe te voegen? We denken graag met u mee over nieuw- of verbouw zodat u weer jaren vooruit kunt.

Nieuwbouw

Relatief voordelig extra ruimte

Verbouwen of aanbouwen is een slimme manier om extra ruimte te creëren. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u extra ruimte in uw huis of bedrijfspand zou willen.

Als bedrijfseigenaar is verhuizen naar een ander pand vaak een ingrijpende verandering.

Een aan- of opbouw kan al genoeg zijn om uw bedrijfsruimte aan te passen aan nieuwe situaties. Een dakopbouw of serre kan voor een vrijstaande villa betekenen dat die extra kamer er eindelijk komt en u lekker kunt blijven wonen waar u woont.

eerste klas bouwmaterialen

veilig en duurzaam

materieel

Kwaliteit en vakkennis staat bij ons op de eerste plaats. We werken vanuit een overzichtelijke planning en werkomschrijving en gebruiken uitsluitend 1e klas bouwmaterialen en veilig en goedgekeurd materieel.

Daarnaast houden we rekening met duurzaamheidseisen zoals een hoge isolatiewaarde, goede ventilatie of mogelijk hergebruik van bouwmaterialen.

Wat hebben we

van u nodig?

Het is eindelijk zover. U heeft besloten dat uw extra werkruimte, droomkeuken, badkamer of serre er daadwerkelijk gaat komen.

Voordat wij een goede calculatie voor u kunnen uitwerken, ontvangen we graag eerst een aantal documenten.

Met de officiële bouwtekeningen, een technische werkomschrijving, constructieberekeningen en een schonegrondverklaring kunnen voor u aan de slag.

Vaak kan een architect of bouwbegeleider deze zaken voor u verzorgen of organiseren. Zij weten goed de weg bij gemeentes en kunnen ook de benodigde vergunning(en) voor u aanvragen.

Timmerman I / Voorman (fulltime)

Ben jij een vakman, oplossingsgericht en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Voel je je thuis in een informele cultuur met een open sfeer, lees dan zeker verder. Wij zoeken een nieuwe collega TIMMERMAN 1/VOORMAN (fulltime) Wat ga je doen? Aan de hand van de tekeningen zelfstandig maken van alle voorkomende bouwwerken. Nauwkeurig maatvoeren...

Meer weten? Neem contact met ons op

Ja, graag!

Nieuwbouwprojecten