Blackbox Gevonden In Hilversum

Blackbox garage in Hilversum
Hilversum
2021

We hebben weer een fantastisch project mogen realiseren in samenwerking met Different Doors. Op een bijzondere locatie in Hilversum, met een villa en poolhouse op een enorm landgoed, is deze garage nu af. Een bijzonder resultaat is het zeker…

Woensdag, 17 november 2021 – Wat een leuk project was dit om aan te werken. In deze charmante omgeving in de bossen nabij de Lage Vuursche, ligt een villa met poolhouse. De eigenaar kon nog best wel wat extra overdekte parkeerruime gebruiken, dus ontstond het idee om een doos neer te zetten die mooi weg zou vallen in de ruimte. Deze zwarte doos moest als het ware een kubus worden, waar men zou moeten zoeken waar de deur zit. Nou, dat is goed gelukt!

De garage is gemaakt van handgebrand hout op basis van een eeuwenoude Japanse techniek, Shou Sugi Ban. Dankzij onze vakmannen en de experts van Different Doors, hebben we dit project tot een succes gemaakt. En inderdaad, het is zoeken, maar als je op de afstandbediening drukt, gaat er gelukkig toch echt een deur open. Een fantastisch project!

Meer weten? Neem contact op.

Ja, graag!

Soortgelijke Projecten