Groot onderhoud Westertoren Amsterdam

Witte Bouw & Aannemersbedrijf B.V. gaat in opdracht van de Gemeente Amsterdam het groot onderhoud aan de Westertoren uitvoeren. Als Amsterdamse aannemer zijn wij bijzonder trots om aan de hoogste kerktoren en een van de bekendste bezienswaardigheden van Amsterdam ons steentje te mogen bijdragen voor het behoud van de toekomst.

Groot Onderhoud Westertoren Amsterdam

 

Witte Bouw mag in opdracht van de Gemeente Amsterdam het groot onderhoud aan de Westertoren uitvoeren. Als Amsterdamse aannemer zijn wij hier bijzonder trots op.

 

Wist u dat de Westertoren de hoogste kerktoren en een van de bekendste bezienswaardigheden van Amsterdam is? Witte Bouw draagt bij aan het behoud van de toekomst van dit Amsterdamde pronkstuk.

Project updates

Via deze projectpagina houden wij u op de hoogte tijdens het groot onderhoud van de Westertoren, welke deze maand van start gaat en zullen duren tot half 2024. Dit doen wij aan de hand van onze nieuwsupdates, welke hierboven vermeld worden en via de social media kanalen van Witte Bouw- & Aannemersbedrijf en de Gemeente Amsterdam. Deze zullen continu door ons worden bijgewerkt met relevante informatie updates.

Wilt u meer informatie dan u op onze website kunt vinden of heeft u een klacht? U kunt dan gerust mailen naar [email protected] of bel 020-6343638. Wij staan u graag te woord.

 

Contact Westertoren

 

Meer weten over het groot onderhoud aan de Westertoren? Neem gerust contact met ons op

via [email protected] of bel 020-6343638. Wij staan u graag te woord! 

 

Mail ons!

ACTUALITEITEN westertoren

Restauratie aannemer

Witte Bouw & Aannemersbedrijf is al decennialang gespecialiseerd in het onderhouden en restaureren van grote en kleine panden en (rijks)monumenten. De familie Witte is al sinds 1932 actief als Amsterdamse aannemer.

Kwaliteit en vakkennis staat daarbij altijd op de eerste plaats. Wij behoren tot een selecte groep experts die het certificaat ‘Erkend Restauratie Bouwbedrijf’ mogen voeren, zijn daarnaast lid van de vakgroep restauratie en hebben al talloze monumentale gebouwen onder handen genomen.