Over ons

Bij Witte Bouw doen we meer dan alleen mooie bouwprojecten uitvoeren. We creëren oplossingen en zijn proactieve meedenkers. Bovendien zijn we snel en duidelijk in onze communicatie. Altijd.

Neem contact op

Over Witte Bouw

Onze medewerkers zijn vakmensen met liefde voor het vak en met oog voor detail. We kunnen op elkaar bouwen en lachen ook vaak. En door voldoende tijd te steken in het opstellen van een offerte is die altijd realistisch en volledig. Zo voorkomen we meerwerk.

Onze opdrachtgevers zijn doorgaans bedrijven, particulieren, VvE’s en overheidsinstellingen. Maar ook werken we vaak in opdracht van architectenbureaus, constructeurs, stedenbouwkundigen of exploitanten van onroerend goed.

Contact

Da’s een feit

Waarom u kiest voor Witte Bouw

Naast dat we zijn aangesloten bij de Stichting BouwGarant, behoren we ook tot een selecte groep bedrijven die het certificaat Erkend Restauratie Bouwbedrijf mag voeren. Die erkenning krijg je niet zomaar.

Daarom investeren we voortdurend in onze medewerkers via scholing en bijscholing waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Naast het herstellen en renoveren van historische panden, zetten we ons ook in voor het behoud van cultureel en religieus erfgoed in Nederland.

Witte Bouw is daarom begunstiger van Vereniging Hendrick de KeyserStadsherstel Amsterdam en de Vereniging van beheerders van monumentale kerkgebouwen in Nederland (VMBK)

Vraag Offerte aan