Over ons

Bij Witte Bouw doen we meer dan alleen mooie bouwprojecten uitvoeren. We creëren oplossingen en zijn proactieve meedenkers. Bovendien zijn we snel en duidelijk in onze communicatie. Altijd.

Witte bouw restauratie usp

Restauratie

Witte bouw renovatie usp

Renovatie

Witte bouw onderhoud usp

Onderhoud

Witte bouw niewbouw usp

Nieuwbouw

Over witte bouw

Onze medewerkers zijn vakmensen met liefde voor het vak en met oog voor detail. We kunnen op elkaar bouwen en lachen ook vaak. En door voldoende tijd te steken in het opstellen van een offerte is die altijd realistisch en volledig. Zo voorkomen we meerwerk.

Onze opdrachtgevers zijn doorgaans bedrijven, particulieren, VvE’s en overheidsinstellingen. Maar ook werken we vaak in opdracht van architectenbureaus, constructeurs, stedenbouwkundigen of exploitanten van onroerend goed.

9

Experts in restauratie, renovatie en onderhoud sinds 1932

9

Proactief, oplossingsgericht & realistisch

9

Stipte en zorgvuldige communicatie

9

Hoge klanttevredenheid volgens bouwnu.nl

9

Ervaren medewerkers door vakkennis & opleiding

Waarom zou u ons inschakelen?

Naast dat we zijn aangesloten bij de Stichting BouwGarant, behoren we ook tot een selecte groep bedrijven die het certificaat Erkend Restauratie Bouwbedrijf mag voeren.

Die erkenning krijg je niet zomaar.

Daarom investeren we voortdurend in onze medewerkers via scholing en bijscholing waardoor we altijd kwaliteit kunnen leveren. Naast het herstellen en renoveren van historische panden, zetten we ons ook in voor het behoud van cultureel en religieus erfgoed in Nederland.

Witte Bouw is daarom begunstiger van Vereniging Hendrick de Keyser, Stadsherstel Amsterdam en de Vereniging van beheerders van monumentale kerkgebouwen in Nederland (VMBK)

Timmerman I / Voorman (fulltime)

Ben jij een vakman, oplossingsgericht en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Voel je je thuis in een informele cultuur met een open sfeer, lees dan zeker verder. Wij zoeken een nieuwe collega TIMMERMAN 1/VOORMAN (fulltime) Wat ga je doen? Aan de hand van de tekeningen zelfstandig maken van alle voorkomende bouwwerken. Nauwkeurig maatvoeren...

Meer weten? Neem contact met ons op

Ja, graag!

Foto: Oude locatie Witte Zonen BV (Jacob van Lennepkade 398) d.d. 23-05-1969.

ONZE Geschiedenis

De geschiedenis van de bouwondernemers familie Witte 

 

De heer A. Witte werkte als timmerman bij firma Stoeve en neemt dit bedrijf in 1932 over en heeft dan een werkplaats op de Da Costakade in Amsterdam.

In een latere periode heeft hij een werkplaats op de Jacob van Lennepstraat 100 en zijn twee zonen Henk en Tom Witte nemen in 1959 een aandeel in dit bedrijf.

Zijn derde zoon Dries emigreert naar Australië, hij en zijn kinderen zijn ook in Australië nog steeds actief in de bouwwereld.

Bij het pensioen van de heer A. Witte nemen de twee zonen Henk en Tom Witte het bedrijf over en starten een werkplaats en kantoor onder de naam Witte Zonen Bouwkundige Aannemers in de Jacob van Lennepkade 398 in Amsterdam West.

Start witte bouw

 

In 1993 start een van de twee zonen van Henk Witte, Eric Witte zijn bedrijf Witte Bouw en Aannemersbedrijf in de Kropaarstraat 3 te Amsterdam.

In 1999 betrekken zij een geheel nieuw gebouw bedrijfspand aan de Monitorstraat 21-23 op het voormalige NDSM terrein in Amsterdam Noord.