Gebouw­onderhoud

Gebouwonderhoud bestaat in vele vormen. Wij doen geregeld onderhoudswerkzaamheden voor woningbouwcorporaties, overheidsinstellingen, beleggers, en beheerders van panden.

Wilt u voor nu en in de toekomst verzekerd zijn van een goed functionerend gebouw, dan is een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor uw bedrijfspand een goed idee.

Gebouwonderhoud

Service- en onderhoudscontracten

Witte Bouw is gewend om duizenden storingen en onderhoudsklussen per jaar uit te voeren. Onze zakelijke klanten sluiten eenvoudig een service- en onderhoudscontract bij ons af.

Met een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voorkomt u onnodige reparaties en bent u verzekerd van gedegen onderhoud, uitgevoerd door deskundige vakmensen.

En natuurlijk denken we na over oplossingen die uw pand kunnen verduurzamen.

Al jaren werken we voor woningbouwcorporaties, beleggers en beheerders van panden, zoals bijvoorbeeld gemeentes en overheidsinstanties. We zijn gewend om in (zwaarbeveiligde) overheidsgebouwen te werken, maar ook in scholen en musea en monumenten.

Wilt u zeker zijn van gedegen onderhoud?

Neem contact met ons op en sluit een contract af.

Gebouwonderhoud bedrijfs- en overheidspanden

Natuurlijk moeten uw bedrijfs- en overheidspanden goed worden onderhouden. Zo voorkomt u onvoorziene uitgaven.

Maar soms heeft u te maken met ongepland onderhoud, bijvoorbeeld in het geval van brand- of waterschade. Witte Bouw verzorgt zowel regulier als groot onderhoud.

Bijvoorbeeld voor de fundering, gevel, buitenkozijnen of het dak. Wanneer er een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is afgesloten kunnen we ook rekening houden met oplossingen die uw pand verduurzamen.

Is er sprake van achterstallig onderhoud? Of wilt u een duurzaam, toekomstbestendig gebouw?

Dan is een renovatie of verbouwing aan te raden.

Timmerman I / Voorman (fulltime)

Ben jij een vakman, oplossingsgericht en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Voel je je thuis in een informele cultuur met een open sfeer, lees dan zeker verder. Wij zoeken een nieuwe collega TIMMERMAN 1/VOORMAN (fulltime) Wat ga je doen? Aan de hand van de tekeningen zelfstandig maken van alle voorkomende bouwwerken. Nauwkeurig maatvoeren...

Meer weten? Neem contact met ons op

Ja, graag!

Gebouwonderhoud historische panden en monumenten

Bent u in het bezit van een historisch pand of monument?

Vanzelfsprekend vragen dergelijke gebouwen om goed onderhoud waardoor u ingrijpende restauraties of renovaties kunt uitstellen of zelfs voorkomen.

Wij adviseren u graag over de beste oplossing, of dat nu periodiek onderhoud is of eenmalig groot onderhoud.

Witte Bouw staat voor kwaliteit en vakmanschap en is gespecialiseerd in het restaureren van historische gebouwen.

In het geval van aangetast hout (houtrot) bijvoorbeeld, restaureren we de houten onderdelen vakkundig en duurzaam en voorkomen we dat het onderdeel compleet vervangen moet worden.

Dat bespaart tijd, maar ook geld. Bovendien wordt het milieu zo minder belast.

Gebouwonderhoud particuliere woningen

Wij voeren geregeld regulier gebouwonderhoud uit in appartementencomplexen. Maar ook als u een particuliere woningeigenaar bent, kunt u onze vakmensen inschakelen.

Bijvoorbeeld voor eenmalig groot onderhoud of bij calamiteiten als storm-, brand- en braakschade.

Wilt u meer weten over de planning en kosten voor het onderhoud van uw pand? Vraag een offerte aan.

Let op: onze offertes zijn realistisch, compleet en transparant.

Onderhoudsprojecten