Renovatie

Is uw (monumentale) bedrijfspand of woning toe aan een renovatie? Moet de gevel of het dak opnieuw geïsoleerd worden of vraagt de woning die u verhuurt om een facelift? Wilt u een gebouw transformeren, of misschien verduurzamen?

Witte Bouw is bij uitstek een aannemer die zo’n opdracht kan uitvoeren.

Renovatie

Renovatie of Restauratie?


Alhoewel verbouwen en renoveren veel op elkaar lijkt, is er wel een verschil. Bij een renovatie vernieuwen we oude elementen waardoor uw gebouw weer voldoet aan de wensen en eisen.

Bij een verbouwing is er vaak sprake van (grote) bouwkundige wijzigingen. Bijvoorbeeld wanneer een gebouw een andere functie krijgt of te klein is geworden en om een uitbouw vraagt.

Twijfelt u wat slimmer is? Een verbouwing of renovatie? Onze medewerkers hebben gedegen vakkennis en ervaring en bedenken voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Nieuwsgierig naar de planning en kosten van uw renovatie? Vraag een offerte aan.
Let op: onze offertes zijn realistisch, compleet en transparant.

Renovatie van uw bedrijfspand

Wanneer een oud bedrijfspand goed is onderhouden, functioneert het vaak prima, ook al is het oud.

Maar bij achterstallig onderhoud is renovatie meestal onvermijdelijk. Daarnaast is er altijd vraag naar duurzame, toekomstbestendige gebouwen.

Witte Bouw is gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van allerlei soorten bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Denk bijvoorbeeld aan een schoolgebouw dat uitbreiding vraagt, de herinrichting van een politiebureau of aanpassingen om een zwembad energiezuiniger te maken.

Wilt u uw (monumentale) gebouw laten restaureren? Ook dat is een van onze specialismes.

Renovatie van uw woning

Heeft u een verouderde woning met achterstallig onderhoud? Wilt u graag ruimte toevoegen voor een kantoor aan huis?

Overweegt u uw huidige woning grondig te verbouwen in plaats van verhuizen? Witte Bouw renoveert appartementen, penthouses, studio’s maar ook vrijstaande huizen.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gepokt en gemazeld en weten we wat volgens gemeentes kan en mag op het gebied van restaureren, verduurzamen en herbestemmen.

Een pand renoveren, transformeren, of verduurzamen en toekomstbestendig maken?

We doen het graag en al heel wat jaren. Bekijk hier ons portfolio.

Vacature timmerman I / voorman

Wij zoeken een nieuwe collega timmerman I/voorman (fulltime). Ben jij een vakman, oplossingsgericht en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Voel je je thuis in een informele cultuur met een open sfeer, lees dan zeker verder. Wat ga je doen? Aan de hand van de tekeningen zelfstandig maken van alle voorkomende bouwwerken. Nauwkeurig...

Vacature projectleider/ werkvoorbereider

Wie zijn wij? Witte Bouw behoort tot de kleine groep erkende restauratiebouwbedrijven (ERB) in Nederland en heeft al talloze monumentale gebouwen mogen restaureren. Daarnaast zijn we een echt Amsterdams familiebedrijf en erkend leerbedrijf met veel passie, vakkundigheid en niet te vergeten een fijne werksfeer. Daarnaast voeren we ook vele...

Meer weten? Neem contact met ons op

Ja, graag!

Renovatie projecten