Onze diensten

Bij Witte Bouw doen we meer dan alleen mooie bouwprojecten uitvoeren. We creëren oplossingen en zijn proactieve meedenkers. Bovendien zijn we snel en duidelijk in onze communicatie. Altijd.

Witte bouw restauratie usp

Restauratie

Witte bouw renovatie usp

Renovatie

Witte bouw onderhoud usp

Onderhoud

Witte bouw niewbouw usp

Nieuwbouw

Restauratie

Of het nu gaat om het onderhoud of een ingrijpende restauratie aan uw monument, u wilt met een vakman in zee. Witte Bouw heeft jarenlange ervaring met de restauratie van rijksmonumenten, gemeentelijke of provinciale monumenten en met panden met een beschermd stads- of dorpsgezicht.

Renovatie

Is uw (monumentale) bedrijfspand of woning toe aan een renovatie? Moet de gevel of het dak opnieuw geïsoleerd worden of vraagt de woning die u verhuurt om een facelift? Wilt u een gebouw transformeren, of misschien verduurzamen? Witte Bouw is bij uitstek een aannemer die zo’n opdracht kan uitvoeren.

Gebouw onderhoud

Gebouwonderhoud bestaat in vele vormen. Wij doen geregeld onderhoudswerkzaamheden voor woningbouwcorporaties, overheidsinstellingen, beleggers, en beheerders van panden.

Wilt u voor nu en in de toekomst verzekerd zijn van een goed functionerend gebouw, dan is een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) voor uw bedrijfspand een goed idee.

Kantoor pand Witte Bouw Amsterdam Noord

Nieuwbouw

Groeit uw bedrijfspand uit zijn jasje, maar heeft u slapeloze nachten bij het idee om te moeten verhuizen? Zoekt u mogelijkheden om uw huis of bedrijfspand te verduurzamen? Of wilt u meer ruimte in huis door bijvoorbeeld een dakopbouw of serre toe te voegen? We denken graag met u mee over nieuw- of verbouw zodat u weer jaren vooruit kunt.