WBA
Wittebouw

Witte Bouw op Twitter Witte Bouw op Facebook Witte Bouw op LinkedIn | Monitorstraat 23, 1033 RM Amsterdam | Tel 020 - 634 36 38

Meer Met Minder

Bespaar op energie in uw huis

Wie energie wil besparen, merkt dat direct in de energierekening. En met de energie die alleen maar duurder wordt, zijn energiebesparende maatregelen ook op de langere termijn erg interessant. Daarnaast biedt het wonen in een energiezuinig huis nog veel meer voordelen. Met goede isolatie verdwijnen vocht- en tochtproblemen en blijft uw huis ’s zomers koeler en ’s winters warmer.

Energiebesparende maatregelen

Energiebesparende maatregelen in uw huis hoeven helemaal niet duur of ingrijpend te zijn. Met een paar eenvoudige aanpassingen kunt u al veel resultaat bereiken. Dubbel glas, een spouwmuurisolatie of de isolatie van dak, bodem of leidingen zijn maar een paar voorbeelden.

Witte Bouw; Meer Met Minder-aanbieder

Witte Bouw is een Meer Met Minder-aanbieder. Omdat elk huis anders is, zal iedereen op een andere manier energie in huis moeten besparen. Wij adviseren u graag persoonlijk met welke maatregelen u het hoogste wooncomfort en de grootste energiebesparing bereikt. Vanzelfsprekend kunnen wij al die energiebesparende maatregelen voor u uitvoeren én u vertellen of u daarmee in aanmerking komt voor een subsidie.

Gespecialiseerd in energiebesparing

Meer Met Minder is een gezamenlijk initiatief van de rijksoverheid, bouw-, installatie- en energiebedrijven. Als Meer Met Minder-aanbieder is Witte Bouw gespecialiseerd in energiebesparing in woningen, de begeleiding en uitvoering van die maatregelen en op de hoogte van alle subsidie- en financieringsmogelijkheden daarvan.

Contact voor meer informatie over Meer Met Minder

Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden om energie in uw huis te besparen. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Neem contact met ons op