WBA
Wittebouw

Witte Bouw op Twitter Witte Bouw op Facebook Witte Bouw op LinkedIn | Monitorstraat 23, 1033 RM Amsterdam | Tel 020 - 634 36 38

Witte Bouw, gegarandeerd goed

Zekerheid in de bouw met certificaten, predicaten en lidmaatschappen

Als bouw- en aannemingsbedrijf vinden wij het belangrijk om garanties aan onze opdrachtgevers te kunnen geven. Daarom worden onze specialistische vakmensen regelmatig geschoold, gebruiken ze een werkplaats voorzien van uitstekende materialen die ook in eigen beheer worden onderhouden, volgen we vaste procedures en zijn er altijd controles op de kwaliteit en uitvoering.

Bewijs van kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid

Witte Bouw heeft verschillende certificaten, predicaten en lidmaatschappen. Daarmee leveren we overtuigend bewijs van onze kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Witte Bouw is lid van:

 • Vakgroep Restauratie
  Wij zijn 1 van de 38 gespecialiseerde bouwkundige restauratieaannemers in Nederland. Een garantie dat wij beschikken over uitmuntend vakmanschap, kennis van materialen en betrokkenheid bij de restauratie van historische gebouwen en monumenten.
 • Stichting BouwGarant
  De Stichting BouwGarant stelt strenge eisen aan vakmanschap en betrouwbaarheid. Het is het grootste keurmerk in de bouw en verzekert u van onze kwaliteit, service en garantie.
 • Bouwend Nederland
  Bouwend Nederland is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Deze organisatie maakt zich sterk voor een vitale bouwsector die werkt aan duurzame vernieuwing van de leefomgeving.

Witte Bouw heeft de volgende certificaten en predicaten:

 • VCA**
  De Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Voor aannemers die veilig werken en daarmee het aantal ongevallen verminderen.
 • ISO 9001
  Een certificering die aangeeft dat wij werken volgens een kwaliteitsnormering. Dit garandeert dat wij kwaliteit leveren.
 • Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB)
  In november 2008 hebben wij het predicaat Erkend Restauratie Bouwbedrijf (ERB) gehaald. Daarmee weet u zeker dat Witte Bouw vakmensen in dienst heeft met specialistische kennis in restauratiewerkzaamheden, dat alle processen in ons bedrijf zijn vastgelegd, kwaliteitszorg wordt gecontroleerd en personeel continu wordt bijgeschoold. Ook is er expliciet aandacht voor het vastleggen van de daadwerkelijke uitvoering tijden de restauratie en de uiteindelijke resultaten.
 • Erkend leerbedrijf (stichting beroepsonderwijs bedrijfsleven SBB)
  Als erkend leerbedrijf leiden wij ook zelf mensen op. Zo weten we zeker dat wij over de juiste vakmensen beschikken.
 • Repair Care Houtherstel
  Onze gecertificeerde vakmensen zijn door Repair Care opgeleid in het duurzame herstel van houten elementen in en aan panden. Bij zowel restauratie als renovatie en het onderhoud van panden worden houten delen waar nodig hersteld. Zo blijft het karakteristieke element van een pand bewaard en werkt Witte Bouw mee aan duurzaam herstel door materialen te hergebruiken in plaats van na te maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Neem contact met ons op