Witte Bouw sponsort Duchenne Heroes 2021

Woensdag, 3 november 2021 – Wat een geweldige prestatie! Duchenne Heroes haalde ruim anderhalf miljoen op voor onderzoek naar de zeldzame spierziekte Duchenne Spierdystrofie. Wij zijn trotse sponsor van het team van Hans Rotering, lid van de Raad van Advies bij Witte Bouw.

Duchenne Heroes is een mountainbike sponsor-tocht, waarbij zeven dagen lang, 100 km per dag wordt gefietst door verschillende landen voor het Duchenne Parent Project. Duchenne Spierdystrofie is een zeldzame ongeneeslijke spierziekte, waardoor ook de kleinzoon van Hans Rotering, lid van de Raad van Advies bij Witte Bouw, werd getroffen.

  

De netto opbrengst van het sponsorgeld van Duchenne Heroes gaat naar het Duchenne Parent Project en komt ten goede aan onderzoek naar de ziekte. Wat een geweldige prestatie hebben Hans en zijn team geleverd, met Witte Bouw als trotse hoofdsponsor, zo ook van hun fietstenues. Het team van zeven personen, bestaande uit vrienden en familie, heeft zeven dagen lang, 100 km afgelegd, met vele hoogtemeters. Dit jaar was de 15e editie van Duchenne Heroes, met een record sponsoropbrengst van maar liefst €1.520.222,14. Wat een geweldige prestatie!

Meer weten? Neem contact op.

Ja, graag!

Meer nieuws