Update sloopwerkzaamheden draagmuur HEMA Opmeer

De eerste fase is gereed!

Een paar weken geleden lieten we weten dat we bij de HEMA in Opmeer de winkel uit gaan breiden door de bestaande dragende muur te verwijderen. Aangezien er boven de winkel zich meerdere appartementen bevinden moet deze draagmuur goed opgevangen worden door een stalen constructie om scheurvorming te voorkomen.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in twee fases, de eerste fase is nu compleet. De tijdelijke stempel constructie voor de extra ondersteuning tijdens de sloopwerkzaamheden is nu weggehaald en de nieuwe stalen constructie draagt nu volledig op zichzelf!

De eerste stappen voor de tweede fase zijn gezet: er zijn zaagsneden gemaakt in de muur die hierna verwijderd wordt, vandaag wordt de stempelconstructie aangebracht voor de extra ondersteuning en begin volgende week wordt gestart met het sloopwerk!

Een goede begin is het halve werk, dit project heeft een zeer goede voorbereiding gehad en daar plukken we nu de vruchten van. Dit project verloopt volledig volgens plan en we zijn dan ook zeer tevreden met de uitvoering.

Witte Bouw is een Erkend Restauratie Bouwbedrijf en lid van de Vakgroep Restauratie.  

Meer weten? Neem contact op.

Ja, graag!

Meer nieuws