Opleiding Specialist Restauratie Timmeren

Onze Léon van Berkel is geslaagd voor de opleiding Specialist Restauratie Timmeren!

Juni was de examenmaand voor de eerste lichting deelnemers aan de opleiding Specialist Restauratie Timmeren. De examens zitten erop en volgende week zijn de eerste diploma-uitreikingen!

En laat dit nu voor onze Léon van Berkel het geval zijn. Léon is een gedreven vakman en daarom hebben wij hem de mogelijkheid geboden de opleiding Specialist Restauratie Timmeren te gaan volgen. Dat is goed voor de toekomst van Léon en voor ons bedrijf.  We tonen aan dat we gekwalificeerd personeel in dienst hebben.

Docent Joop Jansen bezocht alle timmerlieden om de praktijkopdrachten te bespreken in aanwezigheid van hun leidinggevende en hun leermeester. Daarna volgde nog het theorie-examen. Hoe kijken Erik Witte en Léon van Berkel terug op de opleiding? Erik Witte, directeur Witte Bouw: “Léon is een gedreven vakman en daarom heb ik hem graag gefaciliteerd om de opleiding Specialist Restauratie te volgen. Dat is goed voor de toekomst van Léon en voor ons bedrijf. We tonen aan dat we gekwalificeerd personeel in dienst hebben. Het is mooi dat Léon deze theoretisch pittige opleiding als man van de praktijk heeft kunnen waarmaken. Het eindgesprek met de docent was erg leuk. Ik ben heel trots op Léon.” Léon van Berkel, uitvoerder Witte Bouw: “De opleiding Specialist Restauratie Timmeren is echt top en van een hoog niveau. De variatie in de groep -timmerlieden, voormannen en uitvoerders- was erg leuk. Het vak Bouwgeschiedenis vond ik geweldig, je leert heel anders naar een gebouw kijken. De opleiding is met twee dikke theorieboeken best pittig maar wel goed te doen. Restauratiemensen zijn fanatiek in hun vak. De sfeer was steeds goed en de docenten kunnen leuk vertellen. Ik ben blij dat ik de opleiding gedaan heb.”

Meer weten? Neem contact op.

Ja, graag!

Meer nieuws