Nieuw licht voor het zwembad

Een uitdagende opdracht voor Witte Bouw

Voor het Sportfondsenbad in Amsterdam Oost heeft Witte Bouw de opdracht binnen gehaald om, onder andere, de oude lichtstraat in het dak van het zwembad te vernieuwen voor een compleet nieuwe lichtstraat!

Een uitdagend en zeer groot project was voor ons in de maak. Onze vakmannen hebben eerst de nodige voorzieningen getroffen in onze werkplaats. Mede door de goede voorbereiding van onze medewerkers is het verwijderen van de oude en het plaatsen van de nieuwe lichtstraat goed verlopen.

Tijdens het vernieuwen van de lichtstraat is het zwembad drie weken dicht geweest en hebben we zeilen over het zwembad water getrokken. Dit om te voorkomen dat gruis/puin in het water terecht kon komen.

Ook zijn er netten gespannen onder de lichtstraat om te voorkomen dat ons personeel naar beneden kon vallen. Veiligheid op zo een hoogte staat natuurlijk erg centraal!

Intussen is de nieuwe lichtstraat geplaatst en zijn we bezig met het vervangen van het dak. Zoals het vervangen van de bitumen en het aanbrengen van een isolatielaag om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen.

Later meer informatie over dit interessante project!

Witte Bouw is een Erkend Restauratie Bouwbedrijf en lid van de Vakgroep Restauratie.

 

 

Meer weten? Neem contact op.

Ja, graag!

Meer nieuws