WBA
Wittebouw

Witte Bouw op Twitter Witte Bouw op Facebook Witte Bouw op LinkedIn | Monitorstraat 23, 1033 RM Amsterdam | Tel 020 - 634 36 38

Witte Bouw sponsort geweldig team voor Duchenne Heroes 2021

Wat een geweldige prestatie! Duchenne Heroes haalde ruim anderhalf miljoen op voor onderzoek naar de zeldzame spierziekte Duchenne Spierdystrofie. Wij zijn trotse sponsor van het team van Hans Rotering, lid van de Raad van Advies bij Witte Bouw.

Woensdag, 3 november 2021

Duchenne Heroes is een mountainbike sponsor-tocht, waarbij je zeven dagen lang, 100 km per dag fietst, door verschillende landen voor het Duchenne Parent Project. Duchenne Spierdystrofie is een zeldzame ongeneeslijke spierziekte, waardoor ook de kleinzoon van Hans Rotering, lid van de Raad van Advies bij Witte Bouw, werd getroffen. De netto opbrengst van het sponsorgeld van Duchenne Heroes gaat naar het Duchenne Parent Project en komt ten goede aan onderzoek naar de ziekte. Wat een geweldige prestatie hebben Hans en zijn team geleverd, met Witte Bouw als trotse hoofdsponsor, zo ook van hun fietstenues. Het team van zeven personen, bestaande uit vrienden en familie, heeft zeven dagen lang, 100 km afgelegd, met vele hoogtemeters. Dit jaar was de 15e editie van Duchenne Heroes, met een record sponsoropbrengst van maar liefst € 1.520.222,14. Wat een geweldige prestatie!

 

  


Terug
Neem contact met ons op