WBA
Wittebouw

Witte Bouw op Twitter Witte Bouw op Facebook Witte Bouw op LinkedIn | Monitorstraat 23, 1033 RM Amsterdam | Tel 020 - 634 36 38

Huur uw bedrijfspand in Amsterdam-Noord

Veste Noord, dé locatie in Amsterdam voor uw bedrijf

Veste Noord is een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam-Noord. Centraal gelegen, comfortabel, veilig en met een professionele beheerder, Kroon Vastgoedbeheer. Veste Noord is dé ideale locatie in Amsterdam-Noord voor elke ondernemer.

Veste Noord, middenin Amsterdam-Noord

Met steeds meer creatieve ondernemers en grote bedrijven op en rond het NDSM- terrein, wordt Amsterdam-Noord steeds aantrekkelijker. Als huurder van Veste Noord zit u middenin deze ondernemende bedrijvigheid.

Huur niet duur vanaf 70 euro per vierkante meter in Amsterdam NoordHuur niet duur vanaf € 70,-

Veste Noord is geschikt voor elke ondernemer. Of u nu een bedrijfsruimte voor uw werkplaats, een kantoor of opslag wilt huren, in Veste Noord is het mogelijk. Met een huurprijs vanaf €70,00 per maand per m2 huurt u bij Veste Noord niet duur in Amsterdam-Noord.

Huur voor uw bedrijf in Amsterdam

Het bedrijfsverzamelgebouw Veste Noord in Amsterdam biedt haar huurders veel voor weinig. Het pand is van alle gemakken voorzien, heeft luxe kantoorruimtes, ruime werkplaatsen en parkeerplekken op de binnenplaats. Zo creëert u in Veste Noord de werkplek zoals u die wilt.

Compleet en veilig een bedrijfspand huren in Amsterdam-Noord

Elke unit is compleet, comfortabel en flexibel in te delen. Zo kunt u altijd een werkplek huren die past bij uw wensen. En ook de veiligheid van Veste Noord is optimaal. Dit pand in Amsterdam-Noord heeft twee grote, blauwe schuifdeuren die de centrale binnenplaats afsluiten. Een compleet en veilig bedrijfspand met nog beschikbare units voor u!

Vastgoedbeheerder voor uw bedrijfspand in Amsterdam

Bij Veste Noord profiteert u van een professionele vastgoedbeheerder die het pand goed onderhoudt en altijd bereikbaar is bij calamiteiten. Kroon Vastgoedbeheer verzorgt de verhuur en al het beheer van dit bedrijfspand in Amsterdam-Noord.

Ideaal gelegen in Amsterdam-Noord

Veste Noord is ideaal gelegen in Amsterdam-Noord. Het is goed bereikbaar vanaf de A10 en met het openbaar vervoer. Grenzend aan het NDSM- terrein vindt u Veste Noord aan de Analoogstraat/Netwerkweg op het Cornelis Douwesterrein. Komt u eens kijken?

Meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging?

Veste Noord is een bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam-Noord en in beheer van Kroon Vastgoedbeheer. Kijk voor meer informatie op de website van Veste Noord en boek daar een vrijblijvende bezichtiging. Of neem contact met Veste Noord op.


Terug
Neem contact met ons op