WBA
Wittebouw

Witte Bouw op Twitter Witte Bouw op Facebook Witte Bouw op LinkedIn | Monitorstraat 23, 1033 RM Amsterdam | Tel 020 - 634 36 38

De Amsterdamse Timmerwerkplaats in Noord is geopend

Donderdag 2 februari is De Amsterdamse Timmerwerkplaats, aan de Analoogstraat 21 in Noord, geopend door stadsdeelvoorzitter Rob Post. Daarmee ook de ondernemersprijs van Amsterdam 2011 gewonnen!

6 februari 2012

Donderdag 2 februari is De Amsterdamse Timmerwerkplaats, aan de Analoogstraat 21 in Noord, geopend door stadsdeelvoorzitter Rob Post.

Stadsdeelvoorzitter Rob Post: "Met de komst van De Amsterdamse Timmerwerkplaats in Noord laten we zien dat we in Noord niet alleen inzetten op de creatieve industrie, maar ook onder andere op de maakindustrie. Deze Timmerwerkplaats is van belang vanwege het bevorderen van vakmanschap in de bouw. Ze spelen een belangrijke rol bij stages en opleiden in de praktijk. Extra bijzonder zijn de duurzaamheids principes waar deze Timmerwerkplaats aan wil voldoen: zonnepanelen op het dak én de houtkachel waarmee ze zichzelf voorzien in eigen warmtebehoefte".

Daarnaast hebben we ook de ondernemersprijs behoud van vakmanschap 2011 gewonnen, als dank hebben we deze introductiefilm aangeboden gekregen.


Zie ook het artikel in Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Noord:

De Amsterdamse Timmerwerkplaats in Noord is geopend


 


Terug
Neem contact met ons op